Laser

Laser


På hvilke områder laser virker:

* Stimulering av DNA og RNA og Albuminsyntesen
* Øket cellemetabolisme
* Øket gjennomblødning
* Raskere nydannelse av blodkar
* Påviker immunforsvaret
* Stimulering av kollagensyntesen i huden
* Økning av epitelvevet ved leging av sår
* Øket tensil hudstyrke
* Øker enzymfunktion
* Øker fagocytfunktion
* Økning av aksjonspotensial hos nerveceller
* Påvirker endorfinsyntesen
* Øket serotininutskillelse i urinen
* Økning av prostaglandinene E og F
* Normaliserer Na/Ka pumpa

Laserbehandling akselerer helingsprosessen og reduserer dermed helingstiden. Dette gjelder alle akutte skader som forstuelser, slag, leddbåndsskader, inflammasjoner osv.

Medisinsk laser som jeg bruker avgir ett intenst lys og som trenger inn i kroppen og som stimulerer cellene til å raskere reprodusere seg og reparere skader i vev f.eks. Den virker smertestillende pga endorfindannelse og den demper vevets reaksjon ved autonome reaksjoner. Immunforsvaret styrkes og er med på å bekjempe betennelser.

Laser brukes altså mye på: muskelskader, seneskader, leddproblem, sirkulasjonsproblemer, betennelser, bensår, nerveskader, muskelømhet osv.

Laser er forkortelse for Light Amplication by Stimulated Emisson of Radiation. Laser kalles også for LLLT, dvs Low Level Laser Therapy, eller såkalt myklaser.

Det jeg har en  Mphi Vet fra Optilas..den blå og grå .

Dette var en pasient jeg fikk i fjor vinter(2012)som jeg brukte laser to ganger i uka på..hasen var også hoven og det gjorde ikke saken bedre.Det var en del gamle skader i dette beinet,dårlig sirkulasjon fra før i tillegg til at det var veldig kaldt.Dette var høyre bakbein hvor det manglet en stor bit kjøtt.
Dette her var gang nr.2..man ser tydelig at det har begynt å skje noe.Såret ble bare renset hver dag og bandasjert.
Dette var gang nr.3..hevelsen i resten av beinet hadde også blitt bedre..men dette var noe som kom og gikk.Jeg hadde i tillegg brukt en emergency spray med aloe vera som inneholder mye urter..hele beinet dampet av varme .
dette var etter 1,5 måned ca..man ser friskt vev og lyse sårkanter.Dessverre mistet jeg en del bilder i mellom pga telefonen min ble knust og jeg hadde ikke fått overført bildene til dataen..såret viser en litt mere geleaktig overflate..utrolig fasinerende prosess å se hvor flott laseren virker på sår.
her var hasen ganske hoven igjen.
dette er nærmere 2 mnd ca...da ble det ikke mere laserbehandling dessverre
piggtråd skade..slik det så ut da jeg kom dit.
slik så det ut etter en 3 uker med laserbehandling 2 ganger i uka
slik så det ut den siste gangen jeg lasret det..da hadde det gått 2 uker til..behandlingen ble ikke fulgt opp av eier etter dette pga det grodde godt selv.